Oefenbladen Rekenen Groep 8 (Gratis)

  • Met de Gratis Werkbladen Rekenen voor Groep 8 kun je als ouder je kind goed helpen met rekenen.
  • Beter scoren met (Cito) rekenen en het onderdeel rekenen in de doorstroomtoets in groep 8?
  • Heeft je kind moeite met verhaaltjessommen?
  • Je kunt dit werkboekje groep 8 met sommen over het belangrijke onderdeel ‘vermenigvuldigen en delen’ direct downloaden.
werkbladen groep 8

Beter scoren

Ons oefenmateriaal is volledig afgestemd op de Cito- en IEP-toetsen. Zo behaalt jouw kind het beste niveau, met slechts 15 minuten oefenen per dag.

Meer zelfvertrouwen

Gezellig samen oefenen aan de keukentafel versterkt het zelfvertrouwen van je kind. Want laten we eerlijk zijn, een scherm heeft nog nooit terug geglimlacht.

Geen stress

Onze onderwijsexperts hebben het beste oefenmateriaal voor je kind en geven duidelijke uitleg in video’s en artikelen. Zo weet jij als ouder precies hoe het zit.

Wat krijg je?

maaike
  • De gratis werkbladen rekenen voor groep 8. Deze rekenbladen bevatten zowel kale sommen als verhaaltjessommen. De antwoorden vind je op de laatste pagina.
  • Een wekelijkse e-mail van Maaike met tips, uitleg en nog meer downloads om jouw kind echt goed te kunnen helpen. Ik mail je alleen over groep 8. Mocht je ook een kind in een andere groep hebben, dan kun je je daar apart voor inschrijven. Deze service per e-mail is gratis.

Al meer dan 300.000 ouders gingen je voor

Bekijk de ervaringen van andere ouders

De afgelopen jaren hebben de werkboeken maar ook de handige tips in de mails mijn zoon echt geholpen. Zeer waardevol.

Yolanda Burger
Google review

Onze zoon had veel moeite met rekenen en dan vooral de sommen met veel tekst. Daarom internet geraadpleegd en kwam op de site van Wijzer op de basisschool terecht. Wat een topsite, makkelijk de groep vinden met het materiaal wat je nodig hebt. Ook de uitleg van de sommen heeft super veel geholpen. Onze zoon gaat nu lekker naar de mavo/Havo en dat hadden wij nooit durven dromen, maar gaat werkelijkheid worden. Nogmaals bedankt voor alles en ga hier vooral mee door en raad zeker andere ouders aan om ook een een kijkje te nemen op jullie site.

Patrick Klijn
Google review

Met een reviewscore van 4.9/5 moeten de werkbladen rekenen voor groep 8 wel goed zijn!

Twijfel je of je onze gratis werkbladen rekenen voor groep 8 moet gebruiken? Bekijk dan eens wat eerdere gebruikers zeggen in de reviews.

Wijzer over de Basisschool scoort maar liefst een 4.9/5! Gebruikers van onze site zijn vooral te spreken over de overzichtelijke uitleg die we bieden.

We werken de theorie steeds in stapjes uit, waardoor kinderen na de uitleg ook echt klaar zijn voor het oefenmateriaal. Volgens ouders bestaan de werkbladen uit een grote variatie aan oefeningen. 

Ouders waarderen het ook dat ze samen met hun kind de stof kunnen doorwerken. Zo zien ze precies waar hun zoon of dochter nog denkfouten maakt. Een beetje bijsturen wordt zo een stuk makkelijker!

Veel kinderen hebben een enorme boost gekregen in hun zelfvertrouwen door de werkbladen van Wijzer over de Basisschool. Gun jij jouw kind hetzelfde? Download dan de werkbladen rekenen voor groep 8.

Ook werkbladen rekenen voor andere groepen downloaden?

Bekijk ook de volgende artikelen met uitleg over rekenen in groep 8:

km naar m omrekenen

Km naar m omrekenen

Op de basisschool leert jouw kind rekenen. Voor het vak rekenen op de basisschool bestaat een leerlijn. Dat is een volgorde, waarin de basisschool in de verschillende groepen de onderdelen van rekenen aanbiedt. Onderdeel van die leerlijn is het bijvoorbeeld […]
Bekijk artikel
breukenposter

Zo gebruik je een breukenposter

Heb je wel eens gehoord van een breukenposter? In de bovenbouw van de basisschool krijgt je kind tijdens het rekenen breuken aangeleerd. Daar wordt soms een breukenposter bij gebruikt. Wat dat is en hoe het zit met breuken in de bovenbouw, […]
Bekijk artikel

Ook gratis oefenbladen rekenen voor een andere groep downloaden?

Oefening Rekenen Groep 2 (Gratis)

Oefenbladen Groep 3 Rekenen (Gratis)

Oefenbladen Rekenen Groep 4 (Gratis)

Oefenbladen Rekenen Groep 5 (Gratis)

Oefenbladen Rekenen Groep 6 (Gratis)

Oefenbladen Rekenen Groep 7 (Gratis)