Werkbladen Groep 8 Rekenen (Gratis)

werkbladen groep 8

4.9
83.888
130.165

Wat krijg je?

maaike
  • De gratis werkbladen rekenen voor groep 8. Deze rekenbladen bevatten zowel kale sommen als verhaaltjessommen. De antwoorden vind je op de laatste pagina.
  • Een wekelijkse e-mail van Maaike met tips, uitleg en nog meer downloads om jouw kind echt goed te kunnen helpen. Ik mail je alleen over groep 8. Mocht je ook een kind in een andere groep hebben, dan kun je je daar apart voor inschrijven. Deze service per e-mail is gratis.

Echt top materiaal. Ik heb er ontzettend veel aan gehad en mijn kind heel erg kunnen helpen!!

Eddy Boot
Google review

De afgelopen jaren hebben de werkboeken maar ook de handige tips in de mails mijn zoon echt geholpen. Zeer waardevol.

Yolanda Burger
Google review

Onze zoon had veel moeite met rekenen en dan vooral de sommen met veel tekst. Daarom internet geraadpleegd en kwam op de site van Wijzer op de basisschool terecht. Wat een topsite, makkelijk de groep vinden met het materiaal wat je nodig hebt. Ook de uitleg van de sommen heeft super veel geholpen. Onze zoon gaat nu lekker naar de mavo/Havo en dat hadden wij nooit durven dromen, maar gaat werkelijkheid worden. Nogmaals bedankt voor alles en ga hier vooral mee door en raad zeker andere ouders aan om ook een een kijkje te nemen op jullie site.

Patrick Klijn
Google review

Met een reviewscore van 4.9/5 moeten de werkbladen rekenen voor groep 8 wel goed zijn!

Twijfel je of je onze gratis werkbladen rekenen voor groep 8 moet gebruiken? Bekijk dan eens wat eerdere gebruikers zeggen in de reviews.

Wijzer over de Basisschool scoort maar liefst een 4.9/5! Gebruikers van onze site zijn vooral te spreken over de overzichtelijke uitleg die we bieden.

We werken de theorie steeds in stapjes uit, waardoor kinderen na de uitleg ook echt klaar zijn voor het oefenmateriaal. Volgens ouders bestaan de werkbladen uit een grote variatie aan oefeningen. 

Ouders waarderen het ook dat ze samen met hun kind de stof kunnen doorwerken. Zo zien ze precies waar hun zoon of dochter nog denkfouten maakt. Een beetje bijsturen wordt zo een stuk makkelijker!

Veel kinderen hebben een enorme boost gekregen in hun zelfvertrouwen door de werkbladen van Wijzer over de Basisschool. Gun jij jouw kind hetzelfde? Download dan de werkbladen rekenen voor groep 8.

Ook werkbladen rekenen voor andere groepen downloaden?

Bekijk ook de volgende artikelen met uitleg over rekenen in groep 8:

Ook gratis oefenbladen rekenen voor een andere groep downloaden?

Werkbladen Groep 3 Rekenen (Gratis)

Werkbladen Groep 4 Rekenen (Gratis)

Werkbladen Groep 5 Rekenen (Gratis)

Werkbladen Groep 6 Rekenen (Gratis)

Werkbladen Groep 7 Rekenen (Gratis)