Contact

Vragen? Wij horen graag van je!

Wij vinden het leuk om met je in contact te komen. Wees dus geen vreemde en gebruik onze gegevens hieronder om contact met ons op te nemen!

Of bekijk eerst de veelgestelde vragen door op de knop hieronder te klikken.

Meer weten over ons team? Klik hier!

e-mail: [email protected]
tel:  085-7441137

Ons adres voor retouren is:
Wijzeroverdebasisschool.nl
Edisonweg 9
4207 HE Gorinchem

Kantooradres (geen bezoekadres):
Zuid Hollandlaan 7
2596 AL Den Haag

Kvk-nummer: 53878418

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het bestellen? En wat is de levertijd?

Je hebt een van onze producten besteld, superleuk!

Hoe verloopt de bestelling verder?
Heb je een e-book besteld? Dan ontvang je dit direct na betaling in je mailbox.

Heb je een ‘echt’ boek besteld en hebben wij je betaling binnen? Dan gaan we je boek klaarmaken voor verzending. Als je voor 14u hebt besteld, dan verzenden we in de meeste gevallen je boek diezelfde dag nog. Behalve in het weekend, dan zijn wij vrij.
Is het boek met PostNL meegegaan, dan ontvang je in je mail een Track & Trace-code. Zo kun je precies volgen waar je boek is en wanneer je het in je brievenbus kunt verwachten.

Delete je bevestigingsmail niet te snel! Als je een oefenboek hebt besteld, dan vind je namelijk in de bevestigingsmail een link naar de antwoorden die je kunt downloaden.

Moet ik verzendkosten betalen?

Plaats je een bestelling vanuit Nederland, dan zijn de verzendkosten inbegrepen in de prijs van het boek. Bestel je vanuit het buitenland, dan betaal je wel verzendkosten. Hoe hoog deze zijn, is afhankelijk van naar welk land de verzending gaat. Je ziet de precieze kosten in je winkelwagen bij de bestelling staan. 

Beschadigd artikel ontvangen?

Boek beschadigd wijzer

Heb je zo’n mooi boek besteld, komt het beschadigd aan…

Of heb je niet het juiste boek ontvangen? Dat is balen! Stuur in dat geval een mail naar [email protected]. We helpen je graag.

Verzenden jullie ook naar het buitenland?

Ja zeker! Wij verzenden naar een aantal andere landen, te weten:
België, Duitsland, Aruba, Curaçao, Sint-Maarten, Bonaire en Suriname.

Retour zenden?

Ben je toch niet helemaal tevreden met je aankoop, dan vinden wij dat natuurlijk erg jammer. Maar wij begrijpen ook wel dat jij daar weinig aan hebt. Daarom kun je altijd binnen 14 dagen een product retour zenden en dan krijg je je aankoopbedrag terug, als het product nog steeds in nieuwstaat is natuurlijk. 

Je kunt je product retour zenden naar:
Wijzer over de Basisschool 
Edisonweg 9
4207 HE Gorinchem

Stuur ons dan ook even een mailtje met melding van je retour. Dat kan naar [email protected]. Zodra wij de bestelling in goede orde hebben ontvangen, zullen wij de bestelling annuleren en wordt het bedrag teruggestort. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terug. Alleen de kosten voor retour van jouw thuis naar ons zijn voor je eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

Jouw bestelling ruilen?

Heb je per ongeluk het verkeerde boek besteld? Kan gebeuren! Je kunt dan in een mail ([email protected]) aan ons laten weten dat je het verkeerde boek hebt besteld en welk boek het eigenlijk had moeten zijn. Dan laten wij je per mail weten hoe je het boek kunt omruilen. (Dat gaat via retour zenden, zoals hierboven uitgelegd, maar wacht wel eerst even een reactie op je mail af!)

Waar vind ik de antwoorden?

Heb je een oefenboek besteld, dan staan de antwoorden achter in het boek. Je kunt de antwoorden ook nog via een link downloaden. Deze link ontvang je in de bevestigingsmail van je order. Heb je deze mail niet meer? Stuur ons dan een mailtje, naar [email protected], en dan ontvang je een nieuwe link.

Link wil niet openen?

Heb je een link ontvangen voor de antwoorden van een oefenboek of voor de gratis oefenbladen en werkt de link niet? Dan kan het soms helpen om de link te kopiëren en in een andere browser te openen. Waarom het dan ineens wel werkt weten wij ook niet, maar vaak werkt het dus wel!

Waar vind ik de losse dicteeboekjes spelling?

De dicteeboekjes staan in de oefenboeken spelling. Je krijgt in de bevestigingsmail na een bestelling van een oefenboek spelling ook een link naar de pdf-versie van het dicteeboekje, zodat je ook makkelijk een dictee vanaf je telefoon of tablet kunt afnemen.

Wat is jullie assortiment?

Wat verkopen we eigenlijk allemaal? Nou, best veel!

Voor rekenen hebben we de Oefenboeken Rekenen voor de groepen 3 tot en met 8. Ook hebben we een Oefenboek Tafels. En we hebben voor kleuters in groep 2 het superleuke spel Rekenen met je Kleuter. 

Voor spelling hebben we de Oefenboeken Spelling voor de groepen 3 tot en met 6. Daarnaast hebben we een Oefenboek Werkwoordspelling groep 7/8

Voor begrijpend lezen hebben we voor een aantal groepen oefenboeken en spoedcursussen. In de spoedcursus krijg je het oefenboek en hele goede uitleg voor je kind erbij.

Voor de zomervakantie brengen we altijd onze Grote Vakantieboeken Rekenen uit. Zo kan je kind op een speelse manier in de grote vakantie bezig blijven met de stof en zakt deze niet te ver weg in die zes weken. 

Geen mail ontvangen?

Heb je geen mail ontvangen, bijvoorbeeld de bevestigingsmail na een bestelling of de mail met Track & Trace-code? Je kunt ons altijd een mailtje ([email protected]) sturen om na te vragen of er iets verkeerd is gegaan. 

Ik wil geen mails meer ontvangen

Sta je op onze mailinglijst, maar wil je geen mails meer ontvangen? Dan kun je je natuurlijk altijd uitschrijven. Onder aan elke mail van ons vind je informatie hierover en daar staat ook de link naar het uitschrijven. 

Wil je op een later moment toch graag weer mail van ons ontvangen? Dan vinden wij dat natuurlijk heel leuk! Meld je dan opnieuw aan via de website. 

Ik zoek een kortingscode

Iedereen houdt van korting… wij ook! 
Daarom hebben we door het jaar heen leuke acties waarbij je korting krijgt op boeken of pakketten. Wil je weten wanneer? Schrijf je dan in voor onze mailing, want via die weg kondigen we de acties aan. 

Al meer dan 300.000 ouders gingen je voor

Bekijk de ervaringen van andere ouders