Werkbladen Groep 6 Rekenen (Gratis)

werkbladen-rekenen-groep-6

4.9
83.888
130.165

Wat krijg je?

maaike
  • De gratis werkbladen rekenen voor groep 6. Deze rekenbladen bevatten zowel kale sommen als verhaaltjessommen. De antwoorden vind je op de laatste pagina.
  • Een wekelijkse e-mail van Maaike met tips, uitleg en nog meer downloads om jouw kind in groep 6 echt goed te kunnen helpen. Ik mail je alleen over groep 6. Mocht je ook een kind in een andere groep hebben, dan kun je je daar apart voor inschrijven. Deze service per e-mail is gratis.

Ik heb via deze site heel veel dingen kunnen gebruiken voor mijn dochter in groep 8. Vooral het rekenen daar is ze met behulp van de stencils en de juiste uitleg heel goed mee geholpen en vooruit gegaan. En mijn dochter snapte de uitleg perfect en heeft dit toegepast en nu is ze veel sterker geworden met rekenen. Raad het zeker aan bij andere ouders.

Jessica Houwen
Google review

De mailings en ondersteunende informatie van Maaike waren altijd fijn. Veel tips over wat op dat moment actueel is qua lesstof en ontwikkeling. Ook het extra ondersteunend materiaal is duidelijk en fijn om mee te werken.

Debby Kicken
Google review

Hier download je gratis oefenbladen rekenen voor groep 6

Ben je op zoek naar gratis oefenbladen rekenen voor groep 6? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Wijzer over de Basisschool maken we voor ieder leerjaar oefenbladen die naadloos aansluiten bij de lesstof van jouw zoon of dochter. 

Dat materiaal creëren we in samenwerking met een team specialisten op het gebied van basisonderwijs. Ervaren leerkrachten, remedial teachers en orthopedagogen dragen allemaal hun steentje bij.

Remedial teachers hebben tijdens hun opleiding geleerd hoe ze kinderen met een leerachterstand kunnen helpen. Zij weten als geen ander op welke manieren ze die kinderen bij moeten staan.

De remedial teachers in ons team zijn dus steengoed in het maken van logisch opgebouwd oefenmateriaal. Mede dankzij hun werkzaamheden heb jij deze gratis oefenbladen rekenen voor groep 6 in je handen. Mooi, toch? 

Ook werkbladen rekenen voor andere groepen downloaden?

Bekijk ook de volgende artikelen met uitleg over rekenen in groep 6:

begrijpend-lezen-oefenen

Begrijpend lezen oefenen, hoe doe je dat?

Begrijpend lezen oefenen kun je op een aantal manieren doen. Bij begrijpend lezen gaat het letterlijk om het begrijpen van een tekst. Een goede manier om begrijpend lezen te oefenen, is door ‘gewoon’ veel te lezen. Je kunt begrijpend lezen oefenen door met je kind met […]
Bekijk artikel

Ook werkbladen rekenen voor een andere groep downloaden?

Werkbladen Groep 3 Rekenen (Gratis)

Werkbladen Groep 4 Rekenen (Gratis)

Werkbladen Groep 5 Rekenen (Gratis)

Werkbladen Groep 7 Rekenen (Gratis)

Werkbladen Groep 8 Rekenen (Gratis)