Werkbladen Groep 5 Rekenen (Gratis)

werkbladen groep 5

4.9
83.888
130.165

Wat krijg je?

maaike
  • De gratis werkbladen rekenen voor groep 5. Deze rekenbladen bevatten zowel kale sommen als verhaaltjessommen. De antwoorden vind je op de laatste pagina.
  • Een wekelijkse e-mail van Maaike met tips, uitleg en nog meer downloads om jouw kind echt goed te kunnen helpen. Ik mail je alleen over groep 5. Mocht je ook een kind in een andere groep hebben, dan kun je je daar apart voor inschrijven. Deze service per e-mail is gratis.

Heel veel praktische tips voor ouders en kinderen. Goede werkbladen. Altijd snelle reactie. Top

Bert Priem
Google review

Duidelijke oefenbladen, waren echt een aanvulling!

Manon van der Tol
Google review

Print nu gratis werkbladen rekenen voor groep 5

Wij bieden jou gratis kwaliteitsvolle werkbladen rekenen voor groep 5. Ons team van specialisten maakt namelijk oefenmateriaal dat aansluit bij de leerlijnen van Cito. 

Binnen het team van Wijzer over de Basisschool verzamelden zich in de afgelopen jaren onder meer leerkrachten, remedial teachers en orthopedagogen. Iedereen werkt vanuit zijn eigen expertise. 

Zo hebben al onze leerkrachten jarenlange ervaring voor de klas. Zij weten dus als geen ander wat kinderen van een bepaalde leeftijdsgroep nodig hebben om hun rekenvaardigheden te verbeteren.

Bovendien kennen deze leerkrachten de leerlijnen van Cito op hun duimpje. Het is dus niet zo raar dat de werkbladen rekenen voor groep 5 perfect aansluiten bij de toetsen die Cito deze groep voorschotelt. 

Ook werkbladen rekenen voor andere groepen downloaden?

Bekijk ook de volgende artikelen met uitleg over rekenen in groep 5:

begrijpend-lezen-oefenen

Begrijpend lezen oefenen, hoe doe je dat?

Begrijpend lezen oefenen kun je op een aantal manieren doen. Bij begrijpend lezen gaat het letterlijk om het begrijpen van een tekst. Een goede manier om begrijpend lezen te oefenen, is door ‘gewoon’ veel te lezen. Je kunt begrijpend lezen oefenen door met je kind met […]
Bekijk artikel

Ook gratis oefenbladen rekenen voor een andere groep downloaden?

Werkbladen Groep 3 Rekenen (Gratis)

Werkbladen Groep 4 Rekenen (Gratis)

Werkbladen Groep 6 Rekenen (Gratis)

Werkbladen Groep 7 Rekenen (Gratis)

Werkbladen Groep 8 Rekenen (Gratis)