Oefenbladen Rekenen Groep 7 (Gratis)

  • Met de Gratis Werkbladen Rekenen voor Groep 7 kun je als ouder je kind goed helpen met rekenen.
  • Beter scoren met (Cito) rekenen in groep 7?
  • Heeft je kind moeite met verhaaltjessommen?
  • Je kunt dit werkboekje groep 7 met sommen over het belangrijke onderdelen ‘breuken en procenten’ en ‘meten, gewichten en inhoud’  direct downloaden.
werkbladen groep 7

Beter scoren

Ons oefenmateriaal is volledig afgestemd op de Cito- en IEP-toetsen. Zo behaalt jouw kind het beste niveau, met slechts 15 minuten oefenen per dag.

Meer zelfvertrouwen

Gezellig samen oefenen aan de keukentafel versterkt het zelfvertrouwen van je kind. Want laten we eerlijk zijn, een scherm heeft nog nooit terug geglimlacht.

Geen stress

Onze onderwijsexperts hebben het beste oefenmateriaal voor je kind en geven duidelijke uitleg in video’s en artikelen. Zo weet jij als ouder precies hoe het zit.

Wat krijg je?

maaike
  • De gratis werkbladen rekenen voor groep 7. Deze rekenbladen bevatten zowel kale sommen als verhaaltjessommen. De antwoorden vind je op de laatste pagina.
  • Een wekelijkse e-mail van Maaike met tips, uitleg en nog meer downloads om jouw kind echt goed te kunnen helpen. Ik mail je alleen over groep 7. Mocht je ook een kind in een andere groep hebben, dan kun je je daar apart voor inschrijven. Deze service per e-mail is gratis.

Al meer dan 300.000 ouders gingen je voor

Bekijk de ervaringen van andere ouders

Leuk om terug te koppelen dat het zeker geholpen heeft. De kinderen hebben een flinke sprong gemaakt!

Marco Naastenpad
Vader van een tweeling

Maaike heeft mij, middels Wijzer over de Basisschool, zeer vakkundig en actueel op de hoogte gehouden en geholpen. Ook om zelfs de meeste lastige vakken, voor leerlingen van de basisschool, toegankelijk te maken.Dat is niet alleen heel knap, dat is bijzonder!

Tess Stempels
Google review

Onze deskundigen stelden werkbladen rekenen voor groep 7 samen, speciaal voor jou!

Wij van Wijzer over de Basisschool weten maar al te goed hoe belangrijk het is om kinderen bij te staan wanneer ze een vak moeilijk vinden. Daarom hebben we bijvoorbeeld deze werkbladen rekenen voor groep 7 gemaakt. Je print ze hier gratis, zodat jij je zoon of dochter thuis kunt helpen.

Al onze werkbladen zijn samengesteld door ons team van onderwijsexperts. Remedial teachers, leerkrachten en orthopedagogen bundelen bij ons hun krachten. Zij zetten niet zomaar wat oefenopgaven op papier, maar denken echt na over de opbouw van het oefenmateriaal.

Als ouder hoef je dus niet te twijfelen over de kwaliteit van onze werkbladen rekenen voor groep 7. Waar wacht je nog op? Print ze nu!

Uitgebreid oefenen voor de toetsen Rekenen (Cito-IEP) in groep 7:

Bekijk ook de volgende artikelen met uitleg over rekenen in groep 7:

km naar m omrekenen

Km naar m omrekenen

Op de basisschool leert jouw kind rekenen. Voor het vak rekenen op de basisschool bestaat een leerlijn. Dat is een volgorde, waarin de basisschool in de verschillende groepen de onderdelen van rekenen aanbiedt. Onderdeel van die leerlijn is het bijvoorbeeld […]
Bekijk artikel
breukenposter

Zo gebruik je een breukenposter

Heb je wel eens gehoord van een breukenposter? In de bovenbouw van de basisschool krijgt je kind tijdens het rekenen breuken aangeleerd. Daar wordt soms een breukenposter bij gebruikt. Wat dat is en hoe het zit met breuken in de bovenbouw, […]
Bekijk artikel

Ook gratis oefenbladen rekenen voor een andere groep downloaden?

Ook werkbladen rekenen voor andere groepen downloaden?

Oefening Rekenen Groep 2 (Gratis)

Oefenbladen Groep 3 Rekenen (Gratis)

Oefenbladen Rekenen Groep 4 (Gratis)

Oefenbladen Rekenen Groep 5 (Gratis)

Oefenbladen Rekenen Groep 6 (Gratis)

Oefenbladen Rekenen Groep 8 (Gratis)