Werkbladen Groep 7 Rekenen (Gratis)

werkbladen groep 7

4.9
83.888
130.165

Wat krijg je?

maaike
  • De gratis werkbladen rekenen voor groep 7. Deze rekenbladen bevatten zowel kale sommen als verhaaltjessommen. De antwoorden vind je op de laatste pagina.
  • Een wekelijkse e-mail van Maaike met tips, uitleg en nog meer downloads om jouw kind echt goed te kunnen helpen. Ik mail je alleen over groep 7. Mocht je ook een kind in een andere groep hebben, dan kun je je daar apart voor inschrijven. Deze service per e-mail is gratis.

Leuk om terug te koppelen dat het zeker geholpen heeft. De kinderen hebben een flinke sprong gemaakt!

Marco Naastenpad
Vader van een tweeling

Maaike heeft mij, middels Wijzer over de Basisschool, zeer vakkundig en actueel op de hoogte gehouden en geholpen. Ook om zelfs de meeste lastige vakken, voor leerlingen van de basisschool, toegankelijk te maken.Dat is niet alleen heel knap, dat is bijzonder!

Tess Stempels
Google review

Onze deskundigen stelden werkbladen rekenen voor groep 7 samen, speciaal voor jou!

Wij van Wijzer over de Basisschool weten maar al te goed hoe belangrijk het is om kinderen bij te staan wanneer ze een vak moeilijk vinden. Daarom hebben we bijvoorbeeld deze werkbladen rekenen voor groep 7 gemaakt. Je print ze hier gratis, zodat jij je zoon of dochter thuis kunt helpen.

Al onze werkbladen zijn samengesteld door ons team van onderwijsexperts. Remedial teachers, leerkrachten en orthopedagogen bundelen bij ons hun krachten. Zij zetten niet zomaar wat oefenopgaven op papier, maar denken echt na over de opbouw van het oefenmateriaal.

Als ouder hoef je dus niet te twijfelen over de kwaliteit van onze werkbladen rekenen voor groep 7. Waar wacht je nog op? Print ze nu!

Ook werkbladen rekenen voor andere groepen downloaden?

Bekijk ook de volgende artikelen met uitleg over rekenen in groep 7:

begrijpend-lezen-oefenen

Begrijpend lezen oefenen, hoe doe je dat?

Begrijpend lezen oefenen kun je op een aantal manieren doen. Bij begrijpend lezen gaat het letterlijk om het begrijpen van een tekst. Een goede manier om begrijpend lezen te oefenen, is door ‘gewoon’ veel te lezen. Je kunt begrijpend lezen oefenen door met je kind met […]
Bekijk artikel

Ook gratis oefenbladen rekenen voor een andere groep downloaden?

Werkbladen Groep 3 Rekenen (Gratis)

Werkbladen Groep 4 Rekenen (Gratis)

Werkbladen Groep 5 Rekenen (Gratis)

Werkbladen Groep 6 Rekenen (Gratis)

Werkbladen Groep 8 Rekenen (Gratis)