Oefenbladen Rekenen Groep 4 (Gratis)

  • Met de Gratis Werkbladen Rekenen voor Groep 4 kun je als ouder je kind goed helpen met rekenen.
  • Beter scoren met (Cito) rekenen in groep 4?
  • Je kunt dit werkboekje groep 4 met sommen over het belangrijke onderdeel ‘getallen’ direct downloaden.

werkbladen rekenen groep 4

Beter scoren

Ons oefenmateriaal is volledig afgestemd op de Cito- en IEP-toetsen. Zo behaalt jouw kind het beste niveau, met slechts 15 minuten oefenen per dag.

Meer zelfvertrouwen

Gezellig samen oefenen aan de keukentafel versterkt het zelfvertrouwen van je kind. Want laten we eerlijk zijn, een scherm heeft nog nooit terug geglimlacht.

Geen stress

Onze onderwijsexperts hebben het beste oefenmateriaal voor je kind en geven duidelijke uitleg in video’s en artikelen. Zo weet jij als ouder precies hoe het zit.

Wat krijg je?

maaike
  • De gratis werkbladen rekenen voor groep 4. Deze rekenbladen bevatten zowel kale sommen als verhaaltjessommen. De antwoorden vind je op de laatste pagina.
  • Een wekelijkse e-mail van Maaike met tips, uitleg en nog meer downloads om jouw kind in groep 4 echt goed te kunnen helpen. Ik mail je alleen over groep 4. Mocht je ook een kind in een andere groep hebben, dan kun je je daar apart voor inschrijven. Deze service per e-mail is gratis.

Al meer dan 300.000 ouders gingen je voor

Bekijk de ervaringen van andere ouders

Wat een fijne en praktische website. Het heeft mijn dochter echt heel erg geholpen. Dit heeft haar zelfvertrouwen een enorme boost gegeven.

Samantha de Jong
Google review

Ik heb veel handige werkbladen en tips mogen Ik heb heel veel info en tips ontvangen waar ik ook heel veel aan had voor mijn zoon. Maaike de Boer je bent top! Masha danki, helemaal vanuit Curaçao. Keep up the good work!

Argelis Boon
Google review

Daarom bieden wij gratis werkbladen rekenen voor groep 4!

Wijzer over de Basisschool maakt niet voor niets gratis werkbladen rekenen voor groep 4. 

Een aantal jaar geleden werd duidelijk dat de dochter van Maaike moeite had met rekenen. Haar rekenscores bleven ver achter op die van andere schoolvakken.

Maaike realiseerde zich dat haar dochter hulp nodig had. Ze ging op zoek naar oefenmateriaal dat aansloot bij de lesstof.

Tot haar schrik bleken er weinig kwaliteitsvolle offline werkbladen te vinden. Maaike kon nog maar één ding bedenken: zelf materiaal maken.

Door haar achtergrond als educatief uitgever was contact met de experts zo gemaakt. Met elkaar creëerde deze enthousiaste club onderwijskenners een aantal werkbladen.

Met resultaat, want de dochter van Maaike scoorde bij de volgende test aanzienlijk hoger.
Maaike besloot dit succes te delen met de rest van Nederland. Wijzer over de Basisschool was geboren. Daardoor zijn deze werkbladen rekenen voor groep 4 nu ook voor jou en je kind beschikbaar. 

Ook werkbladen rekenen voor andere groepen downloaden?

Bekijk ook de volgende artikelen met uitleg over rekenen in groep 4:

moeder helpt zoon met schoolopdrachten aan tafel

Digitale klok oefenen en uitleg

Op de basisschool leert je kind klokkijken tijdens rekenen. Zowel de analoge tijd als de digitale tijd komen aan bod. In dit artikel geven we je tips om de digitale klok met je kind te oefenen.
Bekijk artikel

Ook gratis oefenbladen rekenen voor een andere groep downloaden?

Oefening Rekenen Groep 2 (Gratis)

Oefenbladen Groep 3 Rekenen (Gratis)

Oefenbladen Rekenen Groep 5 (Gratis)

Oefenbladen Rekenen Groep 6 (Gratis)

Oefenbladen Rekenen Groep 7 (Gratis)

Oefenbladen Rekenen Groep 8 (Gratis)