Oefenbladen Groep 3 Spelling (Gratis)

  • Geen verrassingen bij de Cito-toetsen spelling in groep 3 voor je kind?
  • Een effectieve oefening die je makkelijk met je kind kunt doen (met duidelijke uitleg).
  • Je kunt de oefenbladen spelling voor groep 3 direct downloaden.

werkbladen spelling groep 3

Beter scoren

Ons oefenmateriaal is volledig afgestemd op de Cito- en IEP-toetsen. Zo behaalt jouw kind het beste niveau, met slechts 15 minuten oefenen per dag.

Meer zelfvertrouwen

Gezellig samen oefenen aan de keukentafel versterkt het zelfvertrouwen van je kind. Want laten we eerlijk zijn, een scherm heeft nog nooit terug geglimlacht.

Geen stress

Onze onderwijsexperts hebben het beste oefenmateriaal voor je kind en geven duidelijke uitleg in video’s en artikelen. Zo weet jij als ouder precies hoe het zit.

Wat krijg je?

maaike
  • De gratis werkbladen spelling voor groep 3.
  • Een wekelijkse e-mail van Maaike met tips, uitleg en nog meer downloads om jouw kind in groep 3 echt goed te kunnen helpen. Ik mail je alleen over groep 3. Mocht je ook een kind in een andere groep hebben, dan kun je je daar apart voor inschrijven. Deze service per e-mail is gratis.

Al meer dan 300.000 ouders gingen je voor

Bekijk de ervaringen van andere ouders

Handige tips, werkbladen en nuttige informatie!

Corine de Jong
Google review

Heel duidelijk. Mijn dochter heeft er veel aan gehad.

Martine de Wildt
Google review

Oefenbladen voor spelling groep 3 nodig? Print ze hier!

Zoek je oefenbladen spelling voor groep 3? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Wijzer over de Basisschool doen we er alles aan om jouw zoon of dochter van de juiste oefeningen te voorzien.

Dat doen we niet alleen met deze gratis werkbladen. We bieden veel meer! Zo vind je op onze website gratis artikelen met uitleg over de stof. Stap voor stap leggen we daarin de theorie uit. Jouw kind kan zich dus in eigen tempo en, waar nodig, met jouw begeleiding de stof eigen maken.

Biedt een artikel niet voldoende diepgang of herhaling? Of is jouw kind visueel ingesteld? Dan zijn er aanvullende video’s beschikbaar. Ook daarin lopen we stap voor stap door de stof.

Kortom: deze oefenbladen spelling voor groep 3 zijn slechts één onderdeel van onze uitgebreide databank.

Meer weten over rekenen in groep 3?

Bekijk ook de volgende artikelen over groep 3:

wat is een lettergreep?

Wat zijn lettergrepen?

Ieder woord bestaat uit minstens één lettergreep. Een woord met meerdere klanken kun je opdelen in lettergrepen. Een lettergreep is dus een deel van een woord. Je kunt de lettergrepen vaak horen door een woord uit te spreken en mee […]
Bekijk artikel
wat is de leerlijn taal

Wat is de leerlijn taal?

Wat is de leerlijn taal? De leerlijn taal omschrijft hoever een leerling moet zijn op taalkundig gebied. Het is een richtlijn die de overheid heeft vastgesteld. Dankzij de leerlijn taal kan een docent vaststellen hoe hoog het taalniveau is van […]
Bekijk artikel
jongetje en vader schrijven

Pennenstreken, een schrijfmethode

Pennenstreken is een schrijfmethode voor groep 1 t/m 8 van de basisschool, uitgegeven door Zwijsen. Met de schrijfopdrachten van deze methode leren kinderen schrijven en hun eigen werk te beoordelen. Hierbij is het mogelijk te leren schrijven in zowel blokschrift […]
Bekijk artikel

Download ook de gratis oefenbladen spelling voor een andere groep:

Oefenbladen Spelling Groep 4 (Gratis)

Oefenbladen Spelling Groep 5 (Gratis)

Oefenbladen Spelling Groep 6 (Gratis)

Werkbladen Werkwoordspelling Groep 7/8 (Gratis)