Werkbladen Begrijpend Lezen Groep 7-8 (Gratis)

De werkbladen zijn geschikt voor groep 7 en 8

4.9
83.888
130.165

Wat krijg je?

maaike
  • Gratis oefenbladen begrijpend lezen. De gratis oefentekst gaat over Mahatma Gandhi en je krijgt de vragen en antwoorden erbij. Als extraatje sturen we je ook nog een video toe van juf Barbara die uitlegt hoe je van deze tekst een mindmap kunt maken.
  • Een wekelijkse e-mail van Maaike met tips, uitleg en nog meer downloads om jouw kind in groep 7 of 8 echt goed te kunnen helpen. Ik mail je alleen over groep 7 of 8. Mocht je ook een kind in een andere groep hebben, dan kun je je daar apart voor inschrijven. Deze service per e-mail is gratis.

Super, al die informatie die Maaike op Wijzer over de Basisschool heeft gezet! Ik heb er veel aan gehad. Bedankt!

Ger Ramakers
Google review

fijne nuttige tips! mijn dochter is er heel erg door geholpen!

Nanette van Amerongen
Google review

Print nu gratis oefenbladen begrijpend lezen voor groep 7/8!

Deze gratis oefenbladen begrijpend lezen voor groep 7/8 tillen jouw kind naar een hoger niveau. 

En we hebben goed nieuws: het houdt niet op bij deze werkbladen. De website van Wijzer over de Basisschool staat vol met uitleg, video’s en opdrachten.

Bovendien geven we in onze blogs tips over leren leren en het vergroten van het zelfvertrouwen. Jouw kind heeft dus alle kans om met vertrouwen en op eigen tempo aan zijn niveau te bouwen.

Maandelijks bezoeken meer dan 200.000 mensen onze website. Daar zijn we natuurlijk blij mee. Nog veel blijer zijn we met het feit dat deze mensen allemaal tevreden zijn over de stof die we aanbieden.

Wij hebben er alle vertrouwen in dat we ook jouw zoon of dochter kunnen helpen met de dingen die nog lastig zijn. Deze oefenbladen begrijpend lezen voor groep 7/8 dragen daar alvast aan bij. 

Bekijk ook de volgende artikelen voor groep 7 en 8:

Download ook de andere gratis oefenbladen:

Werkbladen Groep 7 Rekenen (Gratis)

Werkbladen Groep 8 Rekenen (Gratis)