Oefenbladen Procenten Groep 7/8 (Gratis)

werkblad procenten

Al meer dan 300.000 ouders gingen je voor

Bekijk de ervaringen van andere ouders

Wat krijg je?

maaike
  • De gratis werkbladen procenten voor groep 7/8. Deze rekenbladen bevatten zowel kale sommen als verhaaltjessommen. De antwoorden vind je op de laatste pagina.
  • Een wekelijkse e-mail van Maaike met tips, uitleg en nog meer downloads om jouw kind echt goed te kunnen helpen. Deze service per e-mail is gratis.

Echt top materiaal. Ik heb er ontzettend veel aan gehad en mijn kind heel erg kunnen helpen!!

Eddy Boot
Google review

De afgelopen jaren hebben de werkboeken maar ook de handige tips in de mails mijn zoon echt geholpen. Zeer waardevol.

Yolanda Burger
Google review

Onze zoon had veel moeite met rekenen en dan vooral de sommen met veel tekst. Daarom internet geraadpleegd en kwam op de site van Wijzer op de basisschool terecht. Wat een topsite, makkelijk de groep vinden met het materiaal wat je nodig hebt. Ook de uitleg van de sommen heeft super veel geholpen. Onze zoon gaat nu lekker naar de mavo/Havo en dat hadden wij nooit durven dromen, maar gaat werkelijkheid worden. Nogmaals bedankt voor alles en ga hier vooral mee door en raad zeker andere ouders aan om ook een een kijkje te nemen op jullie site.

Patrick Klijn
Google review

Een Google score van 4.9/5

Twijfel je of je onze gratis werkbladen procenten moet gebruiken? Bekijk dan eens wat eerdere gebruikers zeggen in de Google reviews.

Wijzer over de Basisschool scoort maar liefst een 4.9/5! Gebruikers van onze site zijn vooral te spreken over de overzichtelijke uitleg die we bieden op de website en op ons YouTube kanaal.

Je kunt je hier op ons YouTube kanaal abonneren:

Bekijk alles over procenten berekenen.
Ook werkbladen rekenen voor andere groepen downloaden?

Bekijk ook de volgende artikelen met uitleg over rekenen in groep 7 en 8:

km naar m omrekenen

Km naar m omrekenen

Op de basisschool leert jouw kind rekenen. Voor het vak rekenen op de basisschool bestaat een leerlijn. Dat is een volgorde, waarin de basisschool in de verschillende groepen de onderdelen van rekenen aanbiedt. Onderdeel van die leerlijn is het bijvoorbeeld […]
Bekijk artikel
breukenposter

Zo gebruik je een breukenposter

Heb je wel eens gehoord van een breukenposter? In de bovenbouw van de basisschool krijgt je kind tijdens het rekenen breuken aangeleerd. Daar wordt soms een breukenposter bij gebruikt. Wat dat is en hoe het zit met breuken in de bovenbouw, […]
Bekijk artikel

Ook gratis oefenbladen rekenen voor een andere groep downloaden?

Oefening Rekenen Groep 2 (Gratis)

Oefenbladen Rekenen Groep 3 (Gratis)

Oefenbladen Rekenen Groep 4 (Gratis)

Oefenbladen Rekenen Groep 5 (Gratis)

Oefenbladen Rekenen Groep 6 (Gratis)