Oefenbladen Spelling Groep 5 (Gratis)

  • Geen verrassingen bij de Cito-toetsen spelling in groep 5 voor je kind?
  • Een effectieve oefening die je makkelijk met je kind kunt doen (met duidelijke uitleg).
  • Je kunt de oefenbladen spelling voor groep 5 direct downloaden.

Beter scoren

Ons oefenmateriaal is volledig afgestemd op de Cito- en IEP-toetsen. Zo behaalt jouw kind het beste niveau, met slechts 15 minuten oefenen per dag.

Meer zelfvertrouwen

Gezellig samen oefenen aan de keukentafel versterkt het zelfvertrouwen van je kind. Want laten we eerlijk zijn, een scherm heeft nog nooit terug geglimlacht.

Geen stress

Onze onderwijsexperts hebben het beste oefenmateriaal voor je kind en geven duidelijke uitleg in video’s en artikelen. Zo weet jij als ouder precies hoe het zit.

Wat krijg je?

maaike
  • De gratis werkbladen spelling voor groep 5.
  • Een wekelijkse e-mail van Maaike met tips, uitleg en nog meer downloads om jouw kind in groep 5 echt goed te kunnen helpen. Ik mail je alleen over groep 5. Mocht je ook een kind in een andere groep hebben, dan kun je je daar apart voor inschrijven. Deze service per e-mail is gratis.

Al meer dan 300.000 ouders gingen je voor

Bekijk de ervaringen van andere ouders

dank Maaike! Heb veel steun ervaren!

Inez Buijtenhek
Google review

De informatie en boeken helpen om beter te worden in rekenen en taal met de boeken per leerjaar. Op een praktische manier in de werkbladen wordt leren een stuk leuker. Ik kan het team van Wijzer over de basisschool van harte aanraden!

Peter Viveen
Google review

Gratis werkbladen spelling voor groep 5 nodig? Print ze hier!

Ben je op zoek naar gratis werkbladen spelling voor groep 5 van goede kwaliteit? Dan zit je goed bij Wijzer over de Basisschool.

Wij maken oefenmateriaal dat feilloos aansluit bij de lesstof van jouw zoon of dochter. Daar draagt ons team van onderwijsexperts wel zorg voor.

Wijzer over de Basisschool heeft intussen meer dan 83.000 actieve volgers op Facebook. Onze volgers hebben met elkaar gemeen dat ze allemaal op zoek zijn naar extra materiaal en uitleg voor taal en rekenen.

Uit de reviews weten we dat zij enorm tevreden zijn over het materiaal dat we bieden. We scoren daarvoor een geweldige 4.9/5 in de reviews!

Bij Wijzer over de Basisschool zijn we blij met ieder kind dat we de goede richting in kunnen helpen. Met deze werkbladen spelling voor groep 5 zet jouw kind vast en zeker een paar mooie stappen.

Bekijk ook de volgende artikelen over groep 5:

leesboek groep 4

Meer weten over lezen in groep 5?

Je hoort de leerkracht van je kind vast wel eens zeggen: “Laat je kind vaak en veel lezen!” Lezen is namelijk de basis van alles. Heb jij een kind dat boeken verslindt en elke dag uren in een hoekje op […]
Bekijk artikel
woordenschat groep 5

Woordenschat groep 5

Op de basisschool leert jouw kind lezen vanaf groep 3. Naast lezen, zijn spelling en woordenschat belangrijke onderdelen van het vak taal in groep 5. In dit artikel gaan we verder in op het vak woordenschat groep 5.
Bekijk artikel
woorden met au of ou spelling groep 4

Woorden met au of ou

Op de basisschool leert jouw kind lezen in groep 3. Naast lezen, zijn spelling en woordenschat belangrijke onderdelen van het vak taal. In dit artikel gaan we dieper in op het vak spelling, in het bijzonder op woorden met ‘au’ […]
Bekijk artikel
km naar m omrekenen

Km naar m omrekenen

Op de basisschool leert jouw kind rekenen. Voor het vak rekenen op de basisschool bestaat een leerlijn. Dat is een volgorde, waarin de basisschool in de verschillende groepen de onderdelen van rekenen aanbiedt. Onderdeel van die leerlijn is het bijvoorbeeld […]
Bekijk artikel
verkleinwoorden

Verkleinwoorden gebruiken doe je zo

In elk leerjaar van de basisschool krijgt je kind het vak spelling. De lessen in spelling zijn ingedeeld naar de bestaande spellingcategorieën. Een voorbeeld van een categorie is verkleinwoorden. Een ander voorbeeld is woorden die eindigen op –oor, -eer en […]
Bekijk artikel

Download ook de gratis oefenbladen spelling voor een andere groep:

Oefenbladen Groep 3 Spelling (Gratis)

Oefenbladen Spelling Groep 4 (Gratis)

Oefenbladen Spelling Groep 6 (Gratis)

Werkbladen Werkwoordspelling Groep 7/8 (Gratis)