Werkbladen spelling groep 5 (gratis)

Al meer dan 300.000 ouders gingen je voor

Bekijk de ervaringen van andere ouders

Wat krijg je?

maaike
  • De gratis werkbladen spelling voor groep 5.
  • Een wekelijkse e-mail van Maaike met tips, uitleg en nog meer downloads om jouw kind in groep 5 echt goed te kunnen helpen. Ik mail je alleen over groep 5. Mocht je ook een kind in een andere groep hebben, dan kun je je daar apart voor inschrijven. Deze service per e-mail is gratis.

dank Maaike! Heb veel steun ervaren!

Inez Buijtenhek
Google review

De informatie en boeken helpen om beter te worden in rekenen en taal met de boeken per leerjaar. Op een praktische manier in de werkbladen wordt leren een stuk leuker. Ik kan het team van Wijzer over de basisschool van harte aanraden!

Peter Viveen
Google review

Gratis werkbladen spelling voor groep 5 nodig? Print ze hier!

Ben je op zoek naar gratis werkbladen spelling voor groep 5 van goede kwaliteit? Dan zit je goed bij Wijzer over de Basisschool.

Wij maken oefenmateriaal dat feilloos aansluit bij de lesstof van jouw zoon of dochter. Daar draagt ons team van onderwijsexperts wel zorg voor.

Wijzer over de Basisschool heeft intussen meer dan 83.000 actieve volgers op Facebook. Onze volgers hebben met elkaar gemeen dat ze allemaal op zoek zijn naar extra materiaal en uitleg voor taal en rekenen.

Uit de reviews weten we dat zij enorm tevreden zijn over het materiaal dat we bieden. We scoren daarvoor een geweldige 4.9/5 in de reviews!

Bij Wijzer over de Basisschool zijn we blij met ieder kind dat we de goede richting in kunnen helpen. Met deze werkbladen spelling voor groep 5 zet jouw kind vast en zeker een paar mooie stappen.

Bekijk ook de volgende artikelen over groep 5:

woordenschat groep 5

Woordenschat groep 5

Op de basisschool leert jouw kind lezen vanaf groep 3. Naast lezen, zijn spelling en woordenschat belangrijke onderdelen van het vak taal. In dit artikel gaan we verder in op het vak woordenschat groep 5.
Bekijk artikel
woorden met au of ou spelling groep 4

Woorden met au of ou

Op de basisschool leert jouw kind lezen in groep 3. Naast lezen, zijn spelling en woordenschat belangrijke onderdelen van het vak taal. In dit artikel gaan we dieper in op het vak spelling, in het bijzonder op woorden met ‘au’ […]
Bekijk artikel
km naar m omrekenen

Km naar m omrekenen

Op de basisschool leert jouw kind rekenen. Voor het vak rekenen op de basisschool bestaat een leerlijn. Dat is een volgorde, waarin de basisschool in de verschillende groepen de onderdelen van rekenen aanbiedt. Onderdeel van die leerlijn is het bijvoorbeeld […]
Bekijk artikel
verkleinwoorden

Verkleinwoorden gebruiken doe je zo

In elk leerjaar van de basisschool krijgt je kind het vak spelling. De lessen in spelling zijn ingedeeld naar de bestaande spellingcategorieën. Een voorbeeld van een categorie is verkleinwoorden. Een ander voorbeeld is woorden die eindigen op –oor, -eer en […]
Bekijk artikel
tijdvakken geschiedenis opfrisbeurt

Tijdvakken geschiedenis: een opfrisbeurt

Op de basisschool krijgt je kind les in geschiedenis. Een aantal scholen biedt de vakken geschiedenis, aardrijkskunde en natuur aan als 1 vak: wereldoriëntatie. Op de meeste scholen staan deze vakken apart op het rooster. Het onderwijs in geschiedenis is […]
Bekijk artikel

Download ook de gratis oefenbladen spelling voor een andere groep:

Werkbladen groep 3 spelling (gratis)

Werkbladen spelling groep 4 (gratis)

Werkbladen spelling groep 6 (gratis)

Oefenbladen werkwoordspelling groep 7/8 (gratis)