Oefenbladen Spelling Groep 6 (Gratis)

  • Geen verrassingen bij de Cito-toetsen spelling in groep 6 voor je kind?
  • Een effectieve oefening die je makkelijk met je kind kunt doen (met duidelijke uitleg).
  • Je kunt de oefenbladen spelling voor groep 6 direct downloaden.

Beter scoren

Ons oefenmateriaal is volledig afgestemd op de Cito- en IEP-toetsen. Zo behaalt jouw kind het beste niveau, met slechts 15 minuten oefenen per dag.

Meer zelfvertrouwen

Gezellig samen oefenen aan de keukentafel versterkt het zelfvertrouwen van je kind. Want laten we eerlijk zijn, een scherm heeft nog nooit terug geglimlacht.

Geen stress

Onze onderwijsexperts hebben het beste oefenmateriaal voor je kind en geven duidelijke uitleg in video’s en artikelen. Zo weet jij als ouder precies hoe het zit.

Wat krijg je?

maaike
  • De gratis werkbladen spelling voor groep 6.
  • Een wekelijkse e-mail van Maaike met tips, uitleg en nog meer downloads om jouw kind in groep 6 echt goed te kunnen helpen. Ik mail je alleen over groep 6. Mocht je ook een kind in een andere groep hebben, dan kun je je daar apart voor inschrijven. Deze service per e-mail is gratis.

Al meer dan 300.000 ouders gingen je voor

Bekijk de ervaringen van andere ouders

dank Maaike! Heb veel steun ervaren!

Inez Buijtenhek
Google review

De informatie en boeken helpen om beter te worden in rekenen en taal met de boeken per leerjaar. Op een praktische manier in de werkbladen wordt leren een stuk leuker. Ik kan het team van Wijzer over de basisschool van harte aanraden!

Peter Viveen
Google review

Print hier onze oefenbladen spelling voor groep 6!

Hier vind je deskundig samengestelde oefenbladen spelling voor groep 6. Ons team van experts bestaat onder meer uit leerkrachten, orthopedagogen en remedial teachers. Samen garanderen zij de kwaliteit waar jij voor je kind naar op zoek bent.

We raden je aan de oefenbladen te printen. Daardoor ziet jouw zoon of dochter de opdrachten op papier. Dat biedt rust.

Daarnaast is het voor de automatisering goed dat je kind de woorden opschrijft. Beide hersenhelften worden dan namelijk gestimuleerd, waardoor je kind de spellingregels beter onthoudt. 

Bovendien geeft een geprint blad jou als ouder de kans om rustig met je kind naar de opdrachten te kijken.

Ga dus lekker samen aan de slag met deze werkbladen spelling voor groep 6.

Bekijk ook de volgende artikelen over groep 6:

woordenschat groep 6

Woordenschat groep 6

Woordenschat gaat letterlijk over de betekenis van een woord weten. Dat is best een leuke uitdaging, want een woord kan meerdere betekenissen hebben. In groep 6 leert je kind ook over gezegden en uitdrukkingen, zoals ‘stinkend je best doen’. Wil […]
Bekijk artikel
cito toets oefenen

Cito-toets oefenen: zo help jij je kind

De basisschool gebruikt genormeerde toetsen om de ontwikkeling van jouw kind te volgen. Deze toetsen bij elkaar noemen we het leerlingvolgsysteem. In dit blog gaan we het hebben over cito-toetsen oefenen en hoe jij jouw kind daarbij kan helpen.
Bekijk artikel
km naar m omrekenen

Km naar m omrekenen

Op de basisschool leert jouw kind rekenen. Voor het vak rekenen op de basisschool bestaat een leerlijn. Dat is een volgorde, waarin de basisschool in de verschillende groepen de onderdelen van rekenen aanbiedt. Onderdeel van die leerlijn is het bijvoorbeeld […]
Bekijk artikel
aanwijzend voornaamwoord

Alles over het aanwijzend voornaamwoord

Het aanwijzend voornaamwoord is een woord dat iets aanwijst. Het is 1 van de woordsoorten waaruit een zin kan bestaan en je kunt deze tegenkomen tijdens het taalkundig ontleden. Welke woorden tot de aanwijzende voornaamwoorden behoren en hoe je ze […]
Bekijk artikel

Download ook de gratis oefenbladen spelling voor een andere groep:

Oefenbladen Groep 3 Spelling (Gratis)

Oefenbladen Spelling Groep 4 (Gratis)

Oefenbladen Spelling Groep 5 (Gratis)

Werkbladen Werkwoordspelling Groep 7/8 (Gratis)