Eindtoets Groep 8 (Cito en IEP) Oefenen

Bekijk de voordeelpakketten

Mocht je twijfelen om aan te schaffen??? Gewoon proberen! Wij hebben het voor groep 7 geprobeerd (helaas pas in groep 7) en de Cito van onze dochter van altijd D niveau naar A/B niveau weten te krijgen! Ze heeft nu plezier in rekenen want ze begrijpt de sommen nu. Het was echt de moeite waard! Dat hadden we veel eerder moeten doen (we hadden hiervoor Squla, sommen van school, extra instructie op school).

Janneke Schot

Mooie heldere video’s bij begrijpend lezen! En veel verschillende soorten teksten. Echt een aanrader!

Esther Fleurbaay

Ik ben dik tevreden over de mailtjes, filmpjes op YouTube en de oefenboeken die jullie aanbieden. Mijn dochter had een grote leerachterstand opgelopen vanwege de coronatijd en geen leerkracht op school. Ze is van kader advies naar VWO gegaan, dankzij de oefenboeken en natuurlijk ook haar inzet om extra te oefenen. Ik ben erg trots op haar.Bedankt en blijf vooral doorgaan met jullie activiteiten.

Reshma Sewnandan

Kan het iedere ouder aanraden om hier gebruik van te maken. Het oefenmateriaal heeft zoveel rust bij mijn kind gebracht. En gaat mede daardoor met een zeer goed resultaat de basisschool verlaten.

Patricia

Waarom kiezen voor de oefenboeken van Wijzer over de Basisschool?

Met oefenboeken kun jij je kind helpen de leerstof van school goed onder de knie te krijgen. Zo voorkom je een leerachterstand en krijgt je kind meer zelfvertrouwen en plezier in de lessen op school.

Waarom zou je de oefenboeken van Wijzer over de Basisschool kiezen en niet die van andere aanbieders?

4.9 / 5
130.000
300.000