Beter scoren met Cito Begrijpend Lezen Groep 6

Voorkom volgend schooljaar een voorlopig schooladvies onder het niveau van je kind door een optimale score op de (Cito-)toets Begrijpend Lezen

4.9 / 5

Mocht je twijfelen om aan te schaffen??? Gewoon proberen! Wij hebben het voor groep 7 geprobeerd (helaas pas in groep 7) en de Cito van onze dochter van altijd D niveau naar A/B niveau weten te krijgen! Het was echt de moeite waard! Dat hadden we veel eerder moeten doen (we hadden hiervoor Squla, extra instructie op school).

Janneke Schot
Geverifieerde review

Verbeter op een makkelijke manier het begrijpend lezen van je kind

(zonder zelf enige kennis van begrijpend lezen te hebben)

Wat je krijgt met het Cito Begrijpend Lezen Groep 6 Compleet pakket:

Je kind echt beter laten scoren met (Cito) begrijpend lezen in groep 6? Maak gebruik van dit pakket nu het nog kan.

Normale prijs van dit totale pakket: € 94,90. Nu tijdelijk voor € 47

veilig
 • Gratis verzending met Track & Trace-code
 • Voor 14.00 uur besteld, morgen bezorgd
 • Kopen met de zekerheid van Stichting Webwinkelkeur
 • Klanten geven ons een 4,9/5 in de Google reviews (388 reviews)
4.9
83.888
136.586

Wat andere ouders zeggen over de uitleg die je bij dit pakket krijgt:

Bekijk een voorbeeldvideo uit ‘Begrijpend Lezen Groep 6 Compleet’:

 • Compleet Oefenboek per pakketpost
 • Direct toegang tot alle videolessen
 • Geen abonnement. Je zit dus nergens aan vast
 • De beste uitleg voor jouw kind altijd binnen handbereik

🎁 Tijdelijk met korting en vele extra’s

Je krijgt toegang tot 19 modules. Onder meer de volgende onderwerpen komen aan bod:

Jouw kind een ster in begrijpend lezen?

Na het doornemen van het complete pakket:

 • Beheerst je kind alle leerdoelen van begrijpend lezen in groep 6
 • Weet je kind door de teksten in het oefenboek en de voorbeelden in de lessen hoe hij (Cito-)opgaven moet oplossen
 • Heeft je kind alle gemiste instructie ingehaald en kan hij zelfs een voorsprong krijgen bij begrijpend lezen
webwinkelkeurmerk
beoordeling

Bestellen in drie simpele stappen:

 • STAP 1

Klik op de ‘Bestel nu’ button hieronder. Vervolgens kom je op de beveiligde checkout-pagina.

 • STAP 2

Vul jouw gegevens in op de checkout-pagina.

 • STAP 3

Zodra wij het pakket met het oefenboek aan PostNL hebben overhandigd, ontvang je een e-mail met de Track & Trace-code van het PostNL pakket. De inloggegevens voor de Spoedcursus met de video’s ontvang je in een aparte e-mail. Alle oefenteksten, oefenbladen, stappenplannen etc. hebben we ook aan jouw online omgeving van de Spoedcursus toegevoegd.

veilig
gezien

Veelgestelde vragen

Wat krijg ik nu precies als ik bestel?

Je ontvangt het Oefenboek Begrijpend Lezen Groep 6 van 92 pagina’s per PostNL pakketpost. De inloggegevens voor de Spoedcursus Begrijpend Lezen Groep 6 krijg je per e-mail toegezonden. De 43 oefenteksten, de oefenbladen, het stappenplan, de begrippenlijst en de signaalwoordenlijst krijg je als PDF in jouw online omgeving van de Spoedcursus Begrijpend Lezen Groep 6. Je vindt daar ook de video’s met de extra tips voor ouders.

Waar vind je de antwoorden?

De antwoorden staan achter in het oefenboek. Bij de extra oefenteksten in de online omgeving zijn ook de antwoorden opgenomen.

Hoe lang kan ik per dag met mijn kind oefenen?

Een kind in groep 6 zou per dag ongeveer 35 minuten aan oefenen kunnen besteden (Bron: ‘Wat echt werkt, 27 evidence based strategieën voor het onderwijs’, David Mitchell, 2015). Elke dag of om de dag even oefenen is veel effectiever dan in een paar dagen een heel oefenboek doornemen. Zo kan je kind zich goed concentreren en met een blij gevoel stoppen met oefenen.

Wat is de levertijd?

Als we de betaling binnen hebben, maken we het boek klaar voor verzending. Als je voor 14u hebt besteld, dan verzenden we in de meeste gevallen je pakket diezelfde dag nog. Behalve in het weekend, dan zijn wij vrij. Is het pakket met PostNL meegegaan, dan ontvang je in je mail een Track & Trace-code. Zo kun je precies volgen waar je pakket is en wanneer je het in je brievenbus kunt verwachten. De inloggegevens voor de online omgeving ontvang je direct na betaling.

Tot wanneer hou ik toegang tot het online gedeelte?

Je hebt toegang zolang je kind in groep 6 zit. Je hebt ook nog toegang tijdens de zomervakantie. De toegang stopt bij de start van het nieuwe schooljaar als je kind in groep 7 begint. Je krijgt dan een speciaal aanbod met korting voor het Begrijpend Lezen Pakket voor groep 7. Dit is geen abonnement. Je bent dus tot niets verplicht.

Moet ik verzendkosten betalen?

Plaats je een bestelling vanuit Nederland, dan zijn de verzendkosten inbegrepen in de prijs van dit pakket. Je betaalt dus geen verzendkosten. Bestel je vanuit het buitenland, dan betaal je wel verzendkosten. Hoe hoog deze zijn, is afhankelijk van naar welk land de verzending gaat. Je ziet de precieze kosten in je winkelwagen bij de bestelling staan. 

Beschadigd boek ontvangen?

Heb je zo’n mooi boek besteld, komt het beschadigd aan… dat is balen! Of misschien kunnen je kinderen niet wachten om te beginnen met oefenen en vechten ze om het boek :-). Stuur in dat geval een mail naar [email protected]

boe beschadigd

Verzenden we ook naar het buitenland?

Ja zeker! Wij verzenden naar een aantal andere landen, te weten:
België, Duitsland, Aruba, Curaçao, Sint-Maarten, Bonaire en Suriname.

Wat kan ik doen als ik toch niet tevreden ben?

Ben je toch niet helemaal tevreden met je aankoop, dan vinden wij dat natuurlijk erg jammer. Maar wij begrijpen ook wel dat jij daar weinig aan hebt. Daarom kun je altijd binnen 14 dagen een product retour zenden en dan krijg je je aankoopbedrag terug, als het product nog steeds in nieuwstaat is natuurlijk. Je kunt je product retour zenden naar:
Vaart
t.a.v.: Aandacht voor Rekenen 
Breed 36
1621 KC Hoorn
Stuur ons dan ook even een mailtje met melding van je retour. Dat kan naar [email protected]. Zodra wij de bestelling in goede orde hebben ontvangen, zullen wij de bestelling annuleren en wordt het bedrag teruggestort. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terug. Alleen de kosten voor retour van jouw huis naar ons zijn voor je eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

maaike

Toch nog een vraag?

Aarzel niet om contact op te nemen. Mail mij via [email protected] of bel mij via 085-7441137.

Je kind begeleiden en met je kind oefenen met rekenen kan tot enorm goede resultaten leiden. Als ouder ken je je eigen kind het beste. Als het niet werkt, zie je dat ook gauw genoeg en kun je andere maatregelen nemen.

Heel veel succes met oefenen!

Hartelijke groet,

drs. Maaike de Boer

Initiatiefneemster van Wijzeroverdebasisschool.nl