Hi ouder,

Via deze weg even een persoonlijk bericht van mij, Carola. Achter de schermen volg ik alle onderwijsontwikkelingen en zie ik ook alle vragen en bestellingen van ouders binnen komen. Ik doe mijn best alles zo goed als mogelijk te volgen zodat ik altijd de beste ondersteuning kan bieden.

Ik zag zojuist dat het nu ongeveer 7 weken geleden is dat je het hebt aangeschaft, en ik wil benadrukken hoe goed het is dat je je kind op deze manier extra ondersteuning biedt voor wat er op de basisschool wordt aangeboden.

Als onderwijsexpert zie ik hoezeer kinderen hiervan profiteren en hoe het hun zelfvertrouwen vergroot. Ik geloof echt dat met slechts 15 minuten gerichte oefening per dag, een kind zijn beste niveau kan bereiken. Maar het sleutelwoord hier is ‘gericht’.

Daarom zou ik graag van jou willen horen waar jouw kind nog extra uitdaging of hulp bij kan gebruiken. Op die manier kan ik jou en je kind nog gerichter uitleg, tips en hulp bieden precies daar waar het wenselijk is.

Via onderstaand formulier kan je me laten weten welke onderwerpen voor jullie relevant zijn. Meerdere antwoorden zijn mogelijk! Aan de hand van jouw antwoorden ga ik samen met mijn collega’s aan de slag om je daar zo goed als mogelijk mee verder te helpen.

Heb je nu of later nog vragen, aarzel dan zeker niet om me even te mailen. Ik sta voor je klaar om je te helpen. En ben ik er een keer niet, dan heb ik fantastische collega’s die je ook willen helpen.

Warme groet,

Carola de Koning | Wijzer over de Basisschool

Carola

Onderwijs Expert Wijzer over de Basisschool