Tegenvallende resultaten met (cito)rekenen? Je kind beter laten rekenen op de basisschool? Dat kan met de oefenboeken van 'Aandacht voor Rekenen'.

1

Jan

10:00

1

Jan

10:00

1

Jan

10:00

1

Jan

10:00

1

Jan

10:00

1

Jan

10:00

groep3-rekenen-oefenen

Oefenboeken Rekenen Groep 3

Oefenboeken Rekenen Groep 4

Oefenboeken Rekenen Groep 5

Oefenboeken Rekenen Groep 6

Oefenboeken Rekenen Groep 7

Oefenboek Rekenen Groep 8

E-boek 'Oefenen zonder Stress'

Carola de Koning en Maaike de Boer

Wat ouders en kinderen over ons zeggen...

Na afgelopen schooljaar een rekenboekje (Groep 3) te hebben aangeschaft is onze dochter vooruit geschoten met rekenen. Ze kreeg het zelfvertrouwen weer helemaal terug en vond het weer helemaal leuk. Achteraf vertelde de juf ons dat ze nog nooit had meegemaakt dat een leerling zo'n vooruitgang had geboekt met rekenen. Dit schooljaar gaan we zeker weer oefenen met het boekje van Groep 4!

Leo van den Nouweland

De oefenboeken rekenen zijn weer binnen! Onze beide dames zijn er direct mee aan de slag gegaan. Het is geen straf, ze rekenen met plezier en de juf is er ook blij mee! Mijn dochters rekenen nu stukken beter.

Marinka Bronne

Dochter scoorde in groep 4 in januari met de Cito een 5. Wij waren hier enorm van geschrokken zo slecht was ze toch niet in rekenen. Ze vindt rekenen niet leuk/lastig en daardoor ook niet gemotiveerd. Heb het boek eind groep 4 aangeschaft. Merkte dat onze dochter geen idee had hoe ze redactiesommen moest aanpakken. In de klas wordt hier weinig aandacht aan besteed terwijl Cito er vol mee staat. Onze dochter heeft juist daar wat begeleiding nodig. We merkten dat het boek haar goed afging ze kreeg er meer plezier in!! Zojuist rapport gehad en ze heeft een 1 gescoord!!!! Van het laagst maar het hoogst!!! Wij hebben nu voor groep 5 de boeken besteld!

Saskia uit Tiel